EZS Jablotron 100

Jablotron, Jablotron alarm, Jablotron 100, Jablotron trenčín

V tomto článku by sme vám chceli priblížiť revolúcii v segmente alarmov – JABLOTRON 100. Tento revolučný alarm vás prekvapí jednoduchosťou ovládania. JABLOTRON 100 ponúka možnosti ako žiadny iný alarm. Pýtate sa aké ? Práve to vám priblížime v nasledujúcom článku:

GSM brána
Alarm disponuje GSM anténou vďaka ktorej vás neustále a prakticky okamžite dokáže informovať o narušení objektu. Okrem iného vďaka GSM bráne dokážete ovládať celý alarm (aj dom) cez SMS povely.

Ovládanie alarmu
Ako sme už spomínali vyššie alarm JABLOTRON 100 dokážete ovládať prostredníctvom SMS povelov, cez internet vďaka aplikácii MyJABLOTRON ale aj pomocou diaľkového ovládača, klávesnice či cez webové rozhranie MyJABLOTRON.

Inteligentné funkcie
Vďaka nekonečným možnostiam alarmu JABLOTRON 100 môžete ovládať prakticky čokoľvek čo vás napadne. Chcete ovládať bránu cez mobilnú aplikáciu ? Môžete ! Chcete zapnúť či vypnúť vonkajšie osvetlenie ? Môžete ! Chcete si na diaľku zapnúť vykurovanie domu ? Žiadny problém ... Je len na vás čo chcete ovládať pomocou mobilnej aplikácie MyJABLOTRON.
Preskúmajte viac nápadov čo môžete ovládať pomocou alarmu JABLOTRON 100.

Zabezpečenie
Alarm JABLOTRON 100 ponúka najvyššie štandardy zabezpečenia pre vaše nehnuteľnosti. Celý systém je certifikovaný a pretože alarmu veríme dáme vám na všetky komponenty JABLOTRON až 7 ročnú záruku !

Veľkosť systému
JABLOTRON 100 je navrhnutý až pre 300 užívateľov a možno ho rozdeliť do 15 rôznych sekcií. Umožňuje použiť až 120 detektorov a 32 programovateľných výstupov využiteľných pre domácu automatizáciu.

Nadčasový dizajn
Vzhľad jednotlivých prvkov alarmu JABLOTRON 100 bol vytvorený v spolupráci so špičkovými dizajnérmi. Objavte krásu, ktorá splynie s vašim domovom!

Šetrná inštalácia
Kombinácia bezdrôtového a drôtového riešenia alarmu JABLOTRON 100 umožňuje šetrnú inštaláciu ako pre váš objekt, tak aj vašu peňaženku. Profitujte z jedinečnej bezdrôtovej technológie Jablotron!

Ochrana nie len pred zlodejmi
JABLOTRON 100 vás ochráni nielen pred zlodejmi, ale tiež pred požiarom, alebo únikom plynu.

Naša spoločnosť sa zaoberá profesionálnou montážou kamerových a zabezpečovacích systémov JABLOTRON pre Trenčín a okolie. Sme certifikovaným montážnym partnerom JABLOTRON na kvalifikovanú montáž a taktiež sme držiteľmi licencie na poskytovanie Technickej služby, ktorá je nevyhnutná pre montáž zabezpečovacích zariadení. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť. Radi vás presvedčíme o tom, že sme profesionáli a že montujeme len kvalitné bezpečnostné systémy.