Novinka JABLOTRON100+

Január 2019 nám prináša novinku v portfóliu spoločnosti Jablotron - Jablotron100+. Nový model systému Jablotron 100+ zlepšuje a navyšuje celkový výkon systému.

Celý systém tak môže byť omnoho väčší a výkonnejší ako jeho predchodca. Jablotron100+ je ideálnym riešením pre nasadenie do veľkých inštalácii ako sú veľké firmy či školy. Nový systém JABLOTRON 100+ preberá zo svojho predchodcu všetky najlepšie vlastnosti a súčasne rozširuje celkové možnosti systému. Do systému je teraz možné zapojiť omnoho viac periférii, pridať viac užívateľov či ovládať oveľa väčšie množstvo programovateľných PG výstupov. 

  JABLOTRON 100 JABLOTRON 100+
Počet užívateľov 300 600
Počet SMS hlásení 30 50
Počet kalendárov 20 64
Počet periférii 120 230
Počet PG výstupov 32 128

Ďaľšie novinky v systéme:

  • Obojsmerná komunikácia aj pri štandardnom PIR detektore pohybu, vďaka ktorému sa zvyšuje kvalita prenosového signálu a to pri zachovaní nízkej úrovni spotreby energie.
  • Nové typy detektorov (napr. 360°stropný PIR detektor pohybu, vnútorná siréna do zásuvky,...)
  • Nový fimware
  • Nové kamery + novinky v aplikácii (sledovanie kamerového záznamu priamo z widgetu, sťahovanie záznamu, detailnejší pohyb po časovej osy pri prezeraní záznamu)

V prípade záujmu o nacenenie zabezpečovacieho systému JABLOTRON alebo novinky JABLOTRON100+ nás neváhajte kontaktovať !

Kontaktný formulár

Vyžiadajte si cenovú ponuku ešte dnes. Stručne nám popíšte Vaše požiadavky a my sa Vám ozveme. Cenová ponuka je nezáväzná a je vypracovaná ZDARMA.