GSM alarm Jablotron 100

Účelom elektronického zabezpečovacieho systému je ochrániť váš majetok pred neoprávneným vniknutím. Bežný elektronický zabezpečovací systém (EZS) po neoprávnenom vniknutí pošle impulz do sirény a tá upozorní okolie nepríjemným pískaním, čo môže potenciálneho zlodeja vystrašiť a ten odíde. Ale čo ak pred vniknutím rozbije sirénu ?

Alarm Jablotron 100 okrem bežných akustických signálov dokáže na zlodeja upozorniť aj prostredníctvom SMS a to vďaka GSM komunikátoru. Ten Vás informuje nie len o vzniku prípadných poplachov ale aj o poruchách. Navyše môžete byť informovaný aj o úniku vody či plynu a to vďaka špeciálnym čidlám. Vďaka GSM komunikátoru v alarme môžete nie len dostávať informácie zo spotrebičov ale aj riadiť svoju domácnosť. Môžete na diaľku zapnúť kúrenie alebo rozsvietiť osvetlenie.

Najjednoduchší spôsob ovládania domácnosti je pomocou aplikácie na mobilný telefón (Android alebo iOS), kde máte o všetkom presný a rýchly prehľad. Všetky prístupy do aplikácie sú chránené heslom. Komunikácia medzi aplikáciou a vaším zabezpečovacím systémom funguje na rovnakom princípe ako aplikácie, ktoré používate na prístup do svojho bankového konta – všetko je bezpečné a šifrované takže sa nemusíte báť, že môže dôjsť k zneužitiu.

Preskúmajte ďalšie výhody alarmu Jablotron 100 tu.